Om oss

Sharp Södertälje etablerades på 70-talet.

Hög kompetens och kvalitativa produkter resulterade i att Sharp Södertälje snabbt blev en stark resurs i företagarkretsar, stora såväl som mindre.

Då – skrivmaskiner och analogt. Idag – högteknologiskt digitalt!

En fantastisk och spännande utveckling som vi ständigt håller oss ajour med tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och leverantörer.
De löpande projekt-dialogerna med inriktning på större avancerade multi-lösningar, samtalen i kontorsbutiken och inte minst att växla några ord i samband med våra dagliga leveranser.
Det är alltid lika stimulerande att varje morgon öppna lagerporten på Hantverksvägen 10 för att lasta, och sedan se den miljövänliga “Sharpbilen” rulla iväg på dagens runda med allt från den lilla favoritpennan till avancerade tekniska komponenter, kopieringspapper, toner, whiteboards, hängmappar, pärmar etc.

En företagare sa – “ Ibland känns det som att leveransen hinner före beställningen!”

 
Detta är endast en del av Sharp Södertälje
– Kopiatorer
– Skrivare
– Dokumenthantering
– Kassasystem
– AV-system
– IT-tjänster
– Kontorsmaterial
– Etc 

Sharp Södertälje är även auktoriserad Brotherverkstad för skrivare samt multifunktionsmaskiner. Kontorsbutik, utställning och serviceverkstad på Hantverksvägen 10 i Södertälje. Självklart är vi även certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.          

Månsbro Kontorscenter AB

Månsbro Kontorscenter AB har ett av marknadens bredaste sortiment av utrustning för Dokumenthantering, IT-tjänster, Professionella skärmar och Point of Sales/Kassasystem samt kontorsutrustning. Genom hög kompetens, servicevilja och samarbete med ledande leverantörer skall vi erbjuda våra kunder effektiva lösningar och högsta servicenivån.  

Vi skall ha så effektiv logistikplanering som möjligt för att minimera utsläpp till luft och
därmed bidra så lite som möjligt till den ökande växthuseffekten. Vi skall ha en modern bilpark med låga utsläpp av klimatpåverkandeföroreningar och använda dubbfria vinterdäck.  

Miljöpolicy

Vi arbetar med… 

·      I de beslut vi tar och i de handlingar vi utför ta miljöhänsyn så att vi genom ständiga förbättringar minskar vår miljöpåverkan och förebygger föroreningar inom vår verksamhet.
·         Uppfylla lagar och förordningar samt samarbeta med myndigheter och organisationer så vårt miljöarbete utformas i samklang med samhällets miljömål.
· Öka vår miljökompetens genom utbildning och i vårt engagemang i miljöfrågor sträva efter alternativa val för våra kunder.  
Så att vi bidrar med… En hållbar utveckling i samhället och att vi uppfattas som ett trovärdigt alternativ vad gäller miljöarbete inom kontorsutrustning.  

Kvalitetspolicy   Vi arbetar ständigt med att utveckla vår service och kvalitet. Policyn fungerar som kvalitetssäkrande riktlinjer för alla medarbetare. ·         En nöjd kund är vår främsta utmaning. ·         Vi strävar efter att uppfylla lagar och andra krav samt kunder och övriga intressenters krav och förväntningar i allt vårt handlande – från första kundkontakt till leverans och faktura. ·         Verksamheten ska ständigt utvecklas och förbättras så att vi kan erbjuda våra kunder kvalitativa lösningar. ·         Engagemang, flexibilitet och kundfokus samt kompetens hos varje medarbetare är grunden för det ständiga förbättringsarbetet hos Månsbro Kontroscenter AB.  

2017-10-17

Madeléne Månsson Verkställande direktör